Контакт


ЕУРОИМПЕКС

Генерален застапник
Локација 2: ул. Скупи 3A
1000 Скопје, Македонија
тел: + 389 2 3096 900

E-пошта: vanco.kalamadevski@euroimpex.com.mk

 

Работно време:
понеделник - петок
08:30-16:30
сабота
10:00 - 14:00